banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Fırıncı Çırağı Nasıl İşe Gidecek? Oda Başkanından Açıklama Geldi

Çoğunluğu 20 yaş altında olan Şanlıurfa'daki pide fırınlarında çalışan işçilerin bu gece saat 24.00'den sonra geçerli olacak sokağa çıkma yasağını kapsayıp kapsamadığı merak konusu olmuştu.

Konu ile ilgili olarak sitemize özel açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, oda olarak yaklaşık 10 gündür bunun çalışmalarını yaptığını ve gerekli önlemleri aldıklarını açıkladı.

Valilik ile yapılan görüşmeler sonrasında tüm fırın işletme sahiplerine bilgi verdiklerini belirten Fırıncılar Odası Başkanı Karaatlı; "Esnafımızın bu konuda mağdur olmamaları için tüm çalışmalarımızı tamamladık. tüm esnafa bilgi verdik. bu kapsamda sokağa çıkma yasağı olması durumda işe gidip gelmeleri için daha önce yaptığımız hazırlıklar çerçevesinde esnafımıza kimlik kartı çıkardık. dolayısıyla bu geceden itibaren yüyürlüğe girecek olan 20 yaş altı gençler içerisinde kimlik çıkaran fırıncı çırağı etkilenmeyecektir" dedi.

Oda Başkanı Karaatlı, Ayrıca oda olarak çılaşmaların devat ettiğini belirterek, kimlik çıkarma çalışmalarında devam ettiklerini açıkladı.

İşte Fırıncıların olası sokağa çıkma yasağı durumunda işe gidip gelmeleri için çıkarılan kimlik kartı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Güneş 4 yıl önce

Biz evdeyiz bizim fırınımız bize ekmek yolamıyor biz gidip alıyoruz buna nedersiniz