banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Şanlıurfa DEVA Partisi İl Yönetimi Kovancı Mahallesi

Dev operasyon! Kripto FETÖ'cülere gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 'kripto FETÖ'cülere' yönelik operasyon başlattı 85 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 60'ı general ve kurmay albaylardan oluşuyor. Muvazzaf askerler ile irtibatı bulunan FETÖ abileri hakkında da gözaltı kararı verildi.
Fetullahçı terör örgütü ne yönelik operasyonlar tamgaz sürüyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 'kripto FETÖ'cülere' yönelik bu sabah büyük bir operasyon başlattı.

FETÖ'NÜN 'SIR KUTUSU'NU ÖZEL EKİP ARIYOR

Ordu içinde yuvalanan kripto fetoculeri tespit eden Başsavcılık, çoğu albay ve general 85 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

İsmail Uçar yönetimindeki İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Can Tuncay tarafından yürütülen operasyonda FETÖ'cü askerlerin abileri hakkında da gözaltı kararı verildi.

FİRARİ DARBECİLER YAKALANDI!

İstanbul Terörle Mücadele Şube müdürlüğü ekipleri, kripto FETÖ'cü askerler ve abileri hakkında eşzamanlı arama ve gözaltı çalışması başlattı. 15 ili kapsayan dev operasyon tüm hızıyla sürüyor.
(Sabah)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.