banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Götürdü Başkandan Takdir Aldı

Şanlıurfa’da toplu taşıma aracında fenalaşan bir yolcuyu hemen hastaneye yetiştiren belediye personeli araç şoförü Mahmut Tiler’i sağduyusundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül tebrik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül, şehir içi toplu taşıma aracında fenalaşan yolcuyu hastaneye götüren Belediye personeli Mahmut Tiler’i tebrik etti.

Geçtiğimiz gün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma aracında bir vatandaşın rahatsızlanması sonucu güzergâhını değiştirerek vatandaşı hastaneye ulaştıran 9 yıllık otobüs şoförü 35 yaşındaki Mahmut Tiler'i Başkan Beyazgül makamında kabul ederek teşekkürlerini iletti.

Mahmut Tiler’e sağduyulu ve örnek davranışı için tebrik eden Başkan Beyazgül, “Çalışma arkadaşımız yapılması gereken doğru hareketi yapmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesine bağlı BELSAN Genel Müdürlüğü Personeli Mahmut Tiler ise, “Seyir halindeyken vatandaşlarımızın uyarması sonucu bir vatandaşın fenalaştığını teyit ettim. Ardından direkt bir şekilde yolcularımız ile hastaneye gelerek müdahale edilmesini sağladık” diye konuştu.
Kaynak: balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.