banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Ankara Patlamasında Tarım Bakanlığı Çalışanı da hayatını kaybetti

Mesai arkadaşımız Gülşen Yıldız’ı terör saldırısında kaybettik…

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, dünkü terör saldırısında hayatını kaybeden, Bakanlığımızın Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Muhabiri Gülşen Yıldız için aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Ankara’nın merkezinde gerçekleştirilen bombalı saldırı, Bakanlığımız Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nda muhabir olarak görev yapan 33 yaşındaki Gülşen Yıldız’ı hayattan kopardı.
İnönü Bulvarı yakınında dün akşam saatlerinde askeri servis araçlarının geçişi sırasında gerçekleştirilen terör saldırısı, Web Tarım TV çalışanımız Gülşen Yıldız’ı, evine gitmek üzere bindiği servis aracında yakaladı.
Terör saldırısının hemen ardından yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan evladımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Bakanlığımızın Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi’nde 4 yıldır muhabir olarak görev yapan kardeşimiz, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuydu.
Değerli çalışanımız Gülşen Yıldız için bugün, çalıştığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi’nde bir tören düzenlendi.
Törende mesai arkadaşları Gülşen için dua ederek, gözyaşları döktü.
Evladımızın cenazesi, törenin ardından memleketi Elbistan’a gönderildi.
Vefatıyla hepimizi üzüntüye boğan Gülşen Yıldız’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor; başta aileleri olmak üzere yakınlarının acılarını yürekten paylaşıyorum. Mekânları cennet olsun…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.