banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Fakıbaba Urfa'lı bürokratlara destek çıkarak, Görevden alınmalarına tepki gösterdi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Şanlıurfa İl Koordinatörü Sadık YETİM ve Ankara İl Koordinatörü Güzin OYMAN'ın görevden alınmasına yönelik tepkiler devam ediyor.

Şanlıurfa'da özellikle sosyal medyada bu görevden alınmalara yönelik tepkiler gelmeye devam ederken, bir tepki de eski eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, İyi Partili Ahmet Eşref Fakıbaba'dan geldi. 

Şanlıurfa eski belediye başkanı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev yapan ve kısa bir süre önce hem milletvekillikten hemde AK Parti'den istifa ederek İyi Parti'ye geçen Ahmet Eşref Fakıbaba, görevden alınan bürokratlar ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak Görevden alınmalarına tepki gösterdi.

"EHLİYET VE HAKKANİYET AYAKLAR ALTINA ALINMIŞTIR"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ahmet Eşref Fakıbaba, Liyakatli bürokratlarımız ve hemşerilerim üzülmesin az kaldı onlara çok görev düşecektir notunu düştü.

Fakıbaba açıklamasında şunları belirtti:

"TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr.Sadık YETİM ve Ankara İl Koordinatörü Güzin OYMAN'ın görevden alınması ile; başarı, ehliyet ve hakkaniyet bir kere daha ayaklar altına alınmıştır.

Liyakatli bürokratlarımız ve hemşerilerim üzülmesin az kaldı onlara çok görev düşecektir..."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.