banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Fakıbaba Şehit Aileleriyle Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma törenlerinin yanı sıra bayram programına STK’lardaki bayramlaşmaları da ekleyen Başkan Fakıbaba’nın bayram temposu da diğer günleri aratmadı.

Şehit aileleri ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden Fakıbaba, sorunları dinledi ve derneğin şeref defterine önemli mesajlar yazdı.

Ülkemizde ve kentimizde yaşayan her ırktan insanın kardeşlik duygusu içersinde hareket etmesi gerektiğini belirten Fakıbaba, “Bizler Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Arabı bir bütünüz, adeta et ile tırnak gibiyiz. Dirliğimizi, birliğimizi ve bütünlüğümüzü kimsenin bozmaya hakkı yoktur” dedi.




Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndaki bayramlaşma töreninin ardından Şanlıurfa Vakfı’ndaki bayramlaşma törenine katıldı. Şanlıurfa Vakfı Şube Başkanı Dr. Müslüm Sunay tarafından karşılanan Fakıbaba, burada üyelerle yine sohbet etti ve projelerini anlattı.

Başkan Fakıbaba öğlenden sonra ise KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner’i ağırladı.


Sehit aileleri bayramlasma balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.