banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Fakıbaba; Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağım

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba 2013 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde aday olacağını açıkladı.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba hem uyduda hemde karasal da yayın yapan Güneydoğu Tv’ye konuk oldu. Güneydoğu Tv de Ömer Kapaklı’nın hazırlayıp sunduğu Meydan Programına konuk olan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Ak Partiden davet geldiği taktirde AK Partiden  aday olabileceğini şartlar uygun olmaz ise farklı bir partiden Büyükşehir belediye başkanlığı için aday olacağını ifade etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olması halinde seçimlere girmeyeceğini belirten Fakıbaba oyunu da Ak Partiye vereceğini söyledi.

Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile olan ilişkilerini de değerlendiren Başkan Fakıbaba Kurtulmuşun AK Partiye geçmesinin ardından görüşemediklerini de sözlerine ekledi.

guneydogutv

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.