banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Eyyüpoğlu: Askerimiz ile çiftçiler karşı karşıya getiriliyor

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Eyyüpoğlu: "Askerimiz ile çiftçiler karşı karşıya getiriliyor"


Bölgede elektrik kesintileri nedeniyle çıkan olaylarla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, asker ile vatandaşı karşı karşıya getirmenin bir anlamı olmadığını ifade etti.


Sosyal medya hesabından devlet büyüklerine seslenen Eyyüpoğlu, "Sulama sezonu 15 gün kalmıştır. Bu 15 zarfında bütün ilçelerimizde DEDAŞ firması 'namus bekçimiz' askerlerimizi ve çiftçileri karşı karşıya getirmektedir. Özellikle Urfa halkı ve çiftçilerimiz, bunu hak etmemiştir. Çiftçilerimiz 20 gün sonra pamuğunu kaldırdıktan sonra borcunu ödeyecektir. Borcunu ödemeyene de gerekli cezayı uygulasınlar. Hilvan'da, Viranşehir yolunda ve Akçakale'de askerimiz ile vatandaşımızı karşı karşıya getirmenin bir anlamı yoktur. Urfa çiftçisi bunu hak etmemiştir. Devlet büyüklerine sesleniyorum! Bir an önce bu firmaya dur demeleri lazım." ifadelerini kullandı.( RHA Ajans) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.