banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Şanlıurfa Eyyüp Peygamber'de Çocuk Kütüphanesi Açılıyor

 

Şanlıurfa'da okuma alışkanlığının artırılmasına yönelik eğitim çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüp Peygamber makamının bulunduğu alanın karşısında yapımını tamamladığı çocuk kütüphanesinin açılışını kısa bir süre sonra gerçekleştirecek.

Daha önce Turgut Özal Parkında çocuk kütüphanesi hizmetini sunan Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu çalışmayla Eyyübiyeli mahalle sakinlerinin takdirini topladı.

Dünya klasiklerinden Türk edebiyatı klasiklerine, güncel yazarların eserlerinden çocuk kitaplarına kadar geniş bir yelpazeye ulaşma imkanı sunan modern kütüphanede, öğrencilerin sanal ortamda araştırma yapmalarına olanak sağlayacak bilgisayarlar da yer alacak.

Çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden mahalle sakinleri, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin çocuklarımız için gerçekleştirdiği bu yatırımından dolayı minnettarız. Çocuklarımız boş vakitlerinde gelip kütüphaneden yararlanacak. Boş vakitlerini değerlendirmelerinin çocuklarımız okuma alışkanlığını kazanmış olacak" diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin örnek çalışmaları arasında yer alan, çocuk kütüphanesi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Haftanın 7 günü 08.00-17.00 saatleri arasında açık olacak kütüphane 7 ila 14 yaş arası gençliğe hitap edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.