banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Eyyübiye’nin Yamaçaltı İlk ve Ortaokulunda Sıfır Atık Anlatıldı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde hayata geçirilen 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yamaçaltı İlk ve ortaokulunda çocuklara yönelik düzenlenen uygulama eğitimine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün eşi Betül Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un eşi Zekiye Kuş ve AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven katıldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez ve ilçe ilkokul ve ortaokullarında verilen uygulama eğitimleri ile çocuklara çevre kirliliğinin önüne geçmek ve atıkların tekrardan değerlendirilmesine yönelik bilgilendirme yapılıyor.
 Eyyübiye ilçesine bağlı Yamaçaltı İlk ve ortaokulunda düzenlenen programın ardından Başkanın Eşi Betül Beyazgül öğrencilere kitap ve hediye setleri dağıttı. Okulda ana sınıfı dersliklerini de gezerek kırtasiye seti hediye eden Bayan Beyazgül daha sonra çocuklarla birlikte ağaç dikerek, çevre duyarlılığı üzerine gençlerle sohbet etti. Çocukların asker selamı vererek toplu fotoğraf çekimi yaptığı program, önümüzdeki süreçlerde yine farklı ilçelerde ilkokul ve ortaokullarda devam edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.