banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Eyyübiye’nin Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi

Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı’nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ve Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün ile birlikte, deneme sınavlarında yüksek dereceler elde ederek sürpriz ödüllere hak kazanan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Mehmet Kuş, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Başkan Kuş, Şanlıurfa’nın en genç nüfusuna sahip merkez ilçesi Eyyübiye’de eğitimin kalitesini yükseltmek ve öğrencileri başarıya teşvik etmek amacıyla birçok mahallede etüt merkezleri oluşturduklarını, öğrencilerin başarısı için eğitime her alanda destek verdiklerini söyledi.

Gençlere pozitif ayrımcılık yaptıklarını ve eğitimi önemsediklerini dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize bir şekilde çalışarak, eğitime çok ciddi katkılar sunduklarını dile getirerek, “Birlik beraberlik samimiyeti ve başarıyı getiriyor. Bu minvalde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Demir’e teşekkür ediyorum. Kendisi Eyyübiye’yi seviyor, Eyyübiyelileri seviyor. Bu yıl gerek liseye, gerekse üniversiteye hazırlanan evlatlarımız için ücretsiz deneme sınavları yaptık. Bugüne kadar yaklaşık 15 bin öğrencimizi deneme sınavlarına tabi tuttuk. Geçen hafta da lise öğrencilerimiz deneme sınavlarına katıldılar. Bugün sınavlarda başarılı olanları ağırladık, kendileriyle hasbihal ettik. Çam sakızı, çoban armağanı hediyelerimizi takdim ettik. Kimisi doktor olmak, kimisi matematik öğretmeni olmak istiyor. İnşallah Cenab-ı Mevlam dileklerini yerine getirir, istedikleri sonuçları inşallah alarak, milletimize, ülkemize hayırlı evlatlar olurlar. Sınava girecek olan tüm evlatlarımıza başarılar diliyor, Allah’tan zihin açıklığı diliyorum” dedi.

Eğitimde başarının yakalanması için öğrencinin çabasının yanında eğitim camiasının, ailelerin ve bunun dışındaki kurum kuruluşların desteğinin çok önemli olduğuna değinen Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ise, okulların fiziki altyapısının iyileştirilmesi, eğitim öğretim faaliyetleri, kültürel ve sportif faaliyetlerde Eyyübiye Belediyesi’nin ciddi katkı ve desteklerini gördüklerini söyledi.

2021-2022 Eğitim öğretim yılı faaliyetlerini, deneme sınavlarında başarılı olan öğrencileri ödüllendirmeyle sonlandırdıklarını belirten Demir, gelecek yılın eğitim öğretim planlamalarına başladıklarını belirterek, “Bugüne kadar yaptığımız çalışmalara desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’un şahsında Eyyübiye Belediyesi’nin tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Deneme sınavlarında önemli dereceler elde ederek, 18-19 Haziran 2022 günleri yapılacak YKS sınavlarına katılacak öğrenciler de, eğitim hayatlarına verdiği destek ve katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.