banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Eyyübiyelilerin yol isyanı
Şanlıurfa’nın Eyyüp Peygamber Mahallesi Eyyüp Peygamber Caddesi esnafı, yollarının bozuk olmasından şikayetçi. Hz. Eyyüp Peygamber’in makamının bulunduğu Eyyüp Peygamber Mahallesi’ndeki yolların genişletmesini ve bozuk yolların yapılmasını isteyen mahalle sakinleri de, yollar bozuk olduğu için turistlerin Eyyüp Peygamber Makamını ziyaret bile etmek istemediklerini söyledi.


Eyyüp Peygamber Caddesi esnafı, Şanlıurfa Belediye Başkanlığı tarafından yolların yapılacağına dair verildiğini ancak geçen zamana rağmen hala bu sözün yerine getirilmediğini belirtti.  Toplu Taşıma araçlarının geçtiği Eyyüp Peygamber Caddesi’nde yayaların bile rahatlıkla yürüyemediğini ifade eden esnaf, Şanlıurfa’nın bazı semtlerinde eski kaldırım taşlarının sökülerek yenilerinin döşenmesi yerine Eyyüp söz konusu caddede çalışmaların yapılmasını istiyor.

Caddede yaşanan yoğunluk nedeni ile kazaların meydana geldiğini ifade eden vatandaşlar Caddede Şanlıurfa Belediyesi tarafından herhangi bir çalışma yapılmadığı taktirde her hafta toplanarak protestolarını devam ettireceklerini söyledi.
GAPHA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.