banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

EYYÜBİYE’DE 200 EV DAHA YAŞANABİLİR HALE GELİYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleri sonucu, uluslararası yardım kuruluşu IOM ile yapılan işbirliği protokolü doğrultusunda hayata geçirilecek proje kapsamında, Eyyübiye sınırları içerisinde bulunan 200 dar gelirli ailenin zor şartlar altında yaşadığı evler baştan sona yenilenecek.

Daha önce de onlarca muhtaç ailenin evlerinin tadilatını gerçekleştirdiklerini ve hayır dualarını aldıklarını hatırlatan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “İlçemizde yaşayan ve hayatlarını zor şartlar altında sürdüren çok sayıda ailemiz bulunuyor. Komşularının ve yakınlarının destekleriyle ayakta duran bu ailelerimizin yaşadıkları evlerin hali gerçekten içler acısı. Kapı pencereleri olmayan, banyosu, mutfağı, lavabosu bile olmayan evler bulunuyor. Bu insanlarımıza destek olunmasını isteyen halkımızın talepleri doğrultusunda bugüne kadar onlarca evin tadilatını yaptık. Hem onların hem de halkımızın dualarını aldık. Bugün başlattığımız projeyle de yine aynı durumdaki 200 ailemizin yaşam alanlarını güzelleştirmek için çalışmalara başlıyoruz. Muhtaçlık kriterlerini taşıması şartıyla tespit ettiğimiz 200 ailemizin evlerini baştan sona yenileyecek, yaşanabilir hale getireceğiz. İmkânımız oldukça bu tür projelerimize devam edeceğiz” dedi.

Başkan Kuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, proje kapsamında üç evin onarım ve tadilat bedelini ise kendisinin karşılayacağını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.