banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

EYYÜBİYE’DE 180 DÖNÜMLÜK MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz ve teknik ekiple birlikte yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden 180 dönümlük Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu. Akçakale yolu üzerindeki Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi arazisinde 180 dönümlük alanda yapımı başlayan Millet Bahçesi yeri daha önceden Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından tahsisi Eyyübiye Belediyesine yapılmıştı. İçerisinde mesire alanları, millet kıraathanesi, cami, çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, spor kompleksleri ile vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri alanları barındıracak olan Millet Bahçesinin yapım çalışmalarının önümüzdeki bahar aylarında tamamlanacağı ve bölge sakinlerinin hizmetine sunulacağı belirtildi. Donanım anlamında Türkiye’nin en büyük 3. Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan alanda açıklama yapan Başkan Kuş,” Eyyübiye her şeyin en güzeline layık.” Dedi.

Vatandaşların rahatça dinlenip, vakit geçirebilecekleri devasa bir alanı, hizmete sunacaklarını belirten Başkan Kuş,” En mutlu günlerimden birini yaşıyorum. Şu anda Millet bahçemizin incelemelerini teknik ekip ve İlçe Başkanımız Mehmet Moğal ile birlikte inceliyoruz. Saha incelemelerimiz devam ederken Millet Bahçemizde çok ciddi bir aşama kat edildiğini gördük. hızlı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Eyyübiye’ye Millet Bahçesi kazandırıyoruz. Eyyübiye hizmetlerin en güzelini hak ediyor. İnşallah önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde Cumhurbaşkanımız müsait olursa, Bakanımız Büyükşehir Belediye başkanımız ve teşkilatımız ile açılışını gerçekleştiririz. Türkiye’nin donanım ve konsept anlamında en büyük 3. Millet Bahçesini Eyyübiye’ye kazandırmış olacağız. Tabi ki bunun içerisinde; Millet Kıraathanesi, Çocuk Alanı, Dinlenme Alanı, Süs Havuzları, spor kompleksleri, yürüyüş alanları, tenis kordu, satranç alanı, mesire alanı ve daha birçok alan olacak.  Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, el ele vererek çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Moğal konuşmasında şunları söyledi;” Başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. 180 dönümden oluşan Millet bahçesi önce Türkiye’ye sonra Şanlıurfa’ya ve Eyyübiye’ye hayırlı olsun. Rabbim burada çalışanlara güç kuvvet versin. Başta Başkanımız bu Millet Bahçesini kazandırmak için tüm teşkilatımız ile el ele vererek, çalıştık. Çok şükür bunu Eyyübiye’ye kazandırdık. Rabbim hayırlara vesile olmasını nasip etsin.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.