banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Eyyübiye'yi Sokak Sokak Dolaşıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mesai kavramı dinlemeksizin esnaf ve vatandaşlarla iç içe olmaya, talepleri yerinde dinlemeye devam ediyor. Seçildiği ilk günden itibaren sahadan kopmayan bir profil çizen, her anını esnaf ve vatandaşlarla geçiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bir yandan belediyenin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceliyor, diğer yandan talepleri ve eksiklikleri yerinde dinleyip, anında çözümler üretiyor. Başkan Kuş son olarak Akşemsettin mahallesinde AK Parti Eyyübiye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle hem esnaf ve vatandaşları dolaşıp, hasbihal etti hem de partiye üyelik işlemlerini gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığında, Başkan Mehmet Moğal’la bir araya gelen Başkan Kuş, burada gerçekleştirdiği üyelik işlemlerinden sonra soluğu sahada aldı. Cadde cadde, sokak sokak esnaf ve vatandaşları dolaşan Başkan Kuş’a, esnaf vevatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Her zaman sahada olmaya devam edeceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Geçen haftalarda gerçekleştirmiş olduğumuz kongreden sonra yine İlçe Başkanımızın heyecanı mutluluğu ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’a olan hayranlığından dolayı gerek Kadın Kolalarımız gerek Gençlik Kolları üyelerimiz ve bütün yöneticileri ile birlikte bizleri de çağırdılar ve şuanda inşallah üye kaydı için sahalara çıkıyoruz. Bir yandan üye kaydı yapmak ve Eyyübiye’nin AK Kadrolarının sayısını çoğaltmak diğer yandan saha ziyaretleriyle aynı zamanda esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini dinleyeceğiz. Her zaman sahada olmaya devam edeceğiz. “dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise şunları söyledi,” Başkanımız Mehmet Kuş, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerimizle sahada hem vatandaşlarımızı dinleyeceğiz hem de üye kaydını yapacağız. Eyyübiye olarak Başkanımız Mehmet Kuş’la birlikte esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelip, AK Partiye olan teveccühü üye kaydı ile taçlandırmak istiyoruz. Her zaman sahadayız ve olmaya devam edeceğiz. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.