banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

2016/2017 eğitim ve öğretim yılının Okullarda ziler sadece ders zili için değil tehlikeler içinde aynı anda çaldığını dile getiren Eyyübiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM)  Müdürü İmam Bakır AYDIN, öğretmenlere  ve velilere düşen bazı sorumlulukların olduğuna dikkat çekti.

Yeni Eğitim-Öğretim yılında ile ilgili açıklama yapan, Eyyübiye RAM Müdürü İmam Bakır AYDIN şunları söyledi:

 "2016/2017 eğitim ve öğretim yılı uzun ve bir o kadar zor bir dönemden sonra başlıyor. Tatil döneminde  ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam dünyası güç günler geçirdi. Geleceğimiz siz değerli öğretmen, veli ve öğrencilermizle geçmişimizden daha aydınlık olacaktır inşallah. Geleceğimizi garantiye almak için daha çok çalışmamız gerekmektedir. Biz Eyyübiye RAM olarak mesai mefhumuna bağlı olmadan elimizden gelenin daha fazlası ile Urfa'mıza Ülkemize hizmet edeceğiz. Burası önemli,  Şanlıurfa'da Madde Bağımlılığı oranı gün geçtikçe ne yazık ki yükselmektedir. Okullarda ziler sadece ders zili için değil tehlikeler içinde aynı anda çalmaktadır. Biz öğretmenlere düşen ve velilerimize düşen bazı sorumluluklar vardır. Bunların başında ve en önemlisi biz öğretmenler okulda öğrencilerimizi velilerimiz ise evlerinde çocuklarını çok iyi tanımalıdırlar. Benim oğlum-kızım yapmaz ona güveniyorum gibi cümleler kurmayarak daha dikkatli olmaları gerekmektedir.  Son olarak, yeni eğitim ve öğretim yılının önce ahlak ve maneviyat ilkesiyle güçlüyü değil hakkı üstün tutan ve Türkiye nin mimarlarının yetişmesinin vesile olunması dileğiyle, ülkemize, milletimize, öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum."

EYYÜBİYE RAM NEDİR?

Eyyubiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi, 2016/2017 Eğitim Öğretim yılına plan ve projeleri hazır. Kurumda Özel Egitim ve Rehberlik Öğretmenleri olmak üzere toplamda 28 uzmanla hizmet vermektedir. Kurulduğu yıldan bu yana kendini her daim yeniliyen ve geliştiren bir yapıya sahip olmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.