banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Eyyübiye Parklarında Kış Mesaisi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un üç buçuk yıllık görev süresinde yaptığı 32 park ve daha önceden yapılmış parkların bakım, onarım ve yeşillendirme çalışmalarına devam eden Eyyübiye Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda düzenlemeler yapıyor.

Kış aylarının başlamasıyla birlikte önümüzdeki yaz aylarına hazır olması için tüm parklarda çalışma başlatan belediye çalışanları, parkların bank, kamelya ve piknik masalarını da kendi atölyelerinde imal ediyor.

Son olarak 15 Temmuz Şehidi Ümit Yolcu’nun adının verildiği parkça çalışmalara başlayan Eyyübiye Belediyesi, burada da tabela, bank, piknik masası, çocuk oyun alanı gölgeliği ve benzeri imalatları tamamladı.

Halen dört ayrı mahallede park yapımının devam ettiği Eyyübiye’de, Millet Bahçesi’nin de hizmete girmesiyle yeşil alan miktarında önemli bir artış sağlanmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.