banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Tekağaç

Eyyübiye Millet Bahçesi’ndeki kütüphane inşaatı tamamlandı

Şanlıurfa’nın ve bölgenin en büyük ve donanım bakımından Türkiye’deki sayılı millet bahçeleri arasında yer alacak olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde hizmete sunulacak olan kütüphane inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Kuş, gençlere ve çocuklara müjde verdi.

Çocukları ve gençleri önemsediklerini ve pozitif ayrımcılık uyguladıklarını hatırlatan Başkan Kuş, gençler için yaptıkları Süleymanşah Gençlik Merkezi’nin açılışını bu ay içerisinde gerçekleştireceklerini belirterek, “Sizler istediniz, sınav merkezlerimizden birini açtık inşallah ikincisinin de açılışını bu ay sonuna kadar yapacağız” dedi.

Seçimlerden önce ve sonra gençlerin, 32 ilden büyük olan Eyyübiye’de bir tane kütüphane olmadığını ifade ederek kütüphane talep ettiklerini anımsatan Başkan Kuş, “O gün de Eyyübiye’ye bir kütüphane kazandıracağımıza dair söz vermiştik. Allah’a çok şükür, şu anda millet bahçemiz içerisinde hem çocuklarımız hem gençlerimiz için bir kütüphane yapıyoruz. İnşallah bunun da açılışını bir buçuk aya kadar yapacağız. Kütüphanemiz, hem çocuklarımız, hem gençlerimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyüğü olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde hizmete sunulacak olan kütüphane, Eyyübiye’de yaşayan öğrencilerin eğitim hayatına önemli katkılar sunacak. Kitap okuma, araştırma yapma, ders çalışma ve dinlenme ihtiyaçlarının rahatça karşılanabileceği kütüphanede, dış kaynaklara erişim imkanı sağlayacak bilgisayarların yanında çok sayıda kitap da yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.