banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Eyyübiye Kitap Otağı Öğrenci Kabulüne Başladı

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Kitap Otağı, yeni normale uygun bir şekilde TYT-AYT sınavlarına hazırlanan öğrencilerin kabulüne başladı.  Gençliğe verdiği önemle kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, pandemi sürecinde bir süre kapalı olan ve normalleşme süreciyle birlikte yeniden açılan Kitap Otağında gençleri sınavlara hazırlıyor. Yenilenen yüzüyle ilk öğrencilerini ağırlamaya başlayan Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağında öğrenciler, HES kodu, Hijyen ve Sosyal Mesafe kurallarına uygun bir şekilde merkeze alınıyor. Her türlü imkanın sağlandığı merkezde sınavlara hazırlanan öğrencilere; soru çözümü, deneme sınavları ve kaynak yayınlarla destek veriliyor. Yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlayan Kitap Otağında sınavlara hazırlanan öğrenciler sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Nezih bir ortamda sınavlara hazırlandıklarını ve kendilerine her türlü imkanın sunulduğunu belirten öğrenciler,” Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Burada sınavlara hazırlanıyoruz. Eyyübiye Belediyesinin bu uygulamasından çok memnunuz. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.