banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Eyyübiye ilçesinde ağaç dikimi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla “Yemyeşil Eyyübiye” söylemini hayata geçirmeye devam eden Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede yeşillendirme seferberliği başlattı. Fiziki projelerle birlikte atağa geçen Eyyübiye Belediyesi bu çalışmalarıyla her kesimden takdir topluyor. İlçe sınırları içerisinde merkez ve kırsal ayırımı yapmadan park yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler diğer yandan da ağaç dikim çalışmalarına ağırlık verdi. Geçtiğimiz günlerde başlatılan fidan dağıtımına ek olarak fidan dikim işini de sürdüren ekiplerin hedefi “ Yemyeşil Eyyübiye”.

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Hayati Harrani, Osmanlı, Yenice, Eyyüpkent, Eyyüpnebi ve Eyyübiye mahallelerinde 300 adet ağaç ve 100 fidan dikimine başladı. Fidan dikiminden duyulan memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden vatandaşlar, ‘’Eyyübiye Belediye’mizin çalışmalarından çok memnununuz. Ekinci başkanımıza çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun kendilerinden Park ve bahçelere Ağaç ve fidan ekiyorlar. Devletimizin ve Eyyübiye Belediyesi çalışmalarından çok memnunuz. ‘’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.