banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Eyyübiye İlçesi Osmanlı Mahallesi’nde İlk Kepçe Vuruldu

Çarpık kentleşmenin yaygın olduğu Eyyübiye ilçesi Osmanlı Mahallesinde Bin Metrelik yol üzerinde bulunan yapılar Başkan Beyazgül’ün talimatları ve Büyükşehir Belediyesi Emlak Ve İstimlak Daire Başkanlığı ekiplerinin de çalışmaları neticesinde kamulaştırılarak yıkımına başlandı.

BAŞKAN BEYAZGÜL:” EYYÜBİYE’NİN TIKANAN DAMARLARINI BİR BİR AÇIYORUZ”

Yıkım programında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye’nin tıkanan damarlarını bir bir açıyoruz” dedi.

Başkan Beyazgül:” Eyyübiye’ye bugüne kadar yaptığımız yatırımların toplamı 140 milyon TL Eyyübiye’de kentsel dönüşümü yapmamız gerekiyor. Tapu sorununu çözmemiz gerekmekte. Şanlıurfa’yı baştan aşağı güzelleştirmek için meydanlar açıyoruz. Yeni yollar açmak bütün işlerden daha zor bir yandan yaparken diğer yandan da yıkım işlemlerini gerçekleştiriyorsunuz. Yıkımı yapmadan şehri yeniden inşa etmek mümkün olmuyor. Şehirler ruhumuzun, gönüllerimizin yansımasıdır” diye konuştu.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Vekili Cuma Ağaç: “ Yıkımı yapılan yapıların ardından bu yolun Eyyüp Peygamber makamına giden yola bir alternatif olacağını belirterek bu çalışma ile Eyyüp Peygamber Caddesindeki yolda yaşanan trafik yoğunluğunu da yarıya indirecek” dedi.

Ak Parti Eyyübiye  İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral, Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği (ŞESOB) Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop ve Osmanlı Mahalle Muhtarı Veysi Çelik de birer konuşma yaparak Eyyübiye’ye  yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Beyazgül’e ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.