banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Eyyübiye'de Başkan Kuş, Esnafın Yanında

BAŞKAN KUŞ ERKEN SAATTE ESNAF ZİYARETİNDE

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sabahın erken saatlerinden itibaren esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip talepleri birinci ağızdan alıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sabahın erken saatlerinden itibaren esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 31 Mart Yerel seçimlerinde büyük bir oy oranıyla Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kuş, seçilir seçilmez soluğu esnaf ve vatandaşlarda aldı. Seçim sürecinde, ‘Esnafımız ve vatandaşlarımızla her an iç içe olacağız’ söylemini ilk günden itibaren yerine getirmeye devam eden Başkan Kuş, hem hasbihal ediyor hem de talepleri dinliyor. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan’la birlikte sabahın erken saatlerinde Akarbaşı ve Haşimiye ve Eyüp Peygamber caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş, vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Her anımızı vatandaşlarımızla değerlendireceğiz diyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “ Seçim sürecinde gezdiğimiz dolaştığımız esnafımız ve vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Eyyübiye için birlikte hareket edeceğiz. Vatandaşlarımızın da taleplerini yerinde dinleyip onların çözümü için gece gündüz çalışacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.