banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

TÜRKİYE’DE İLK GRANİT YIKAMA ARACINI EYYÜBİYE ALDI

6 dönüm üzerine kurulu içerisinde; işçilerin dinlenme yerleri, lokal, 2 adet mescit, soyunma odaları, duş yerleri, araç tamir atölyesi, konteyner tamir alanı, idare, sevk odaları, araç yedek parça deposu, yakıt istasyonu, doktor odası ve iş güvenlik uzmanı ofisinin yer aldığı tesislerde Temizlik İşleri Müdürü Uğur Konak’tan yapılan düzenlemeler ve yeni alınan araçlar hakkında bilgi alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, daha da temiz bir Eyyübiye için ekiplerin gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

“TEMİZLİK KONUSUNDA FARKINDALIK OLUŞTURDUK”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren temizlik konusunda farkındalık oluşturacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’Eyyübiye Belediyemiz haliyle yeni bir Belediye ve bu nedenle de teşkilatlarını da seri bir şekilde kurmak zorundadır. Bilindiği üzere Temizlik işleri ile ilgili farkındanlık oluşturacağımızı belirtmiştik. Gerek araçlarımızla, temizlik anlayışımızla çalışmalarımız devam ediyor. Bugün itibari ile yeni şantiyemizi ziyaret ettik. Yeni mekânımızı da görmüş olduk. Burada da yeni şantiye binamız, şantiye sahamız şuanda faaliyete girmiş durumda. Burada çalışanlarımız için lokalinden tutunda işçilerimizin rahat zaman geçirecekleri, ibadet yapabilecekler mekânları, duş yerleri, bunlar dışında araçların bakım ve onarımın yapıldığı atölyeler ile temiz bir şantiye sahamızla temiz bir Eyyübiye adına 436 personelle hem alt yapı noktasında hazır bir ortam, hem de araç noktasında donanımlı bir araç filomuzla ile hizmet ediyoruz. “dedi.

“1 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ GRANİT YIKAMA ARACI TÜRKİYE’DE SADECE EYYÜBİYE BELEDİYESİNDE”

Yaklaşık maliyeti 1 milyon TL ve Türkiye’de sadece Eyyübiye Belediyesinde olan granit yıkama aracında da incelemelerde bulunan Başkan Ekinci,” Bu bulunduğumuz araç granit yıkama aracıdır. Yaklaşık olarak bu aracın fiyatı 1 milyon lira değerindedir. Arkadaşlarında bana verdiği bilgilere göre de Türkiye’de şuanda girişi sadece bizim Belediye yapmıştır. Türkiye’de hiçbir belediyede bu granit yıkama aracı yoktur. Burada bizler Eyyübiye’lilere hizmetin en güzelini sunmaya çalışıyoruz. Temiz bir Eyyübiye adına yola çıktığımız bu süreçte öncelikle çalışanlarımız için uygun ortamları da hazırlamamız gerekiyor. Ortamlar hazırlandı, araç filomuzu genişlettik. Şimdiye kadar olan temizlik anlayışımızı bir derece daha yükselterek tertemiz bir Eyyübiye adına çalışmalarımız devam edecek. Burada emeği geçen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de temizlik adına farkındanlık oluşturacak olan diğer faaliyetlerimiz devam edecektir. ‘’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.