banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Eyyübiye Belediyesi Tam Kadro Sahada

Ülkenin büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı, uzun süredir kış yağışlarını bekleyen Şanlıurfa’da sevinçle karşılanırken, Eyyübiye Belediyesi Temizlik, Fen İşleri, Park Bahçe ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler kar yağışının olumsuz etkilerini bertaraf etmek için gün doğmadan görev yerlerinde çalışmaya başladı.

Eyyübiye Belediyesi’ne bağlı tüm iş makineleri ve ekipmanla sahaya çıkan ekipler, başta caddeler olmak üzere ilçenin dört bir tarafında araç ve yaya ulaşımının aksamaması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları sürdürüyor.

Park ve bahçelerdeki rutin çalışmalarına devam eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de yoğun kar yağışıyla ağırlaşan ve çökme tehlikesi bulunan ağaçlarda budama işlemlerine devam ediyor.

Uzun süredir beklenen kar yağışı, Şanlıurfa’nın en önemli tarihi ve turistik mekanlarına ev sahipliği yapan Eyyübiye’de kartpostallık görüntüler oluştururken, belediye ekipleri bu güzelliği kaçırmak istemeyen vatandaşların zorluk yaşamaması için tarihi bölgelerde de karla mücadele çalışması yürütüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.