banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

EYYÜBİYE BELEDİYESİ TALEPLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYOR

 Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ibadethanelerin halı ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi ilçe merkezi ve kırsalda sosyal yardım faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla bir yandan yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan ibadethane ve taziye evlerinin de halı ihtiyacına cevap veriyor. Kurulan tespit komisyonu ile belediyeye ulaşan talepler hızlı bir şekilde yerine getirilirken vatandaşlar Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Eyyübiye Belediyesi sosyal Yardım İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak, Bulduk, Dolutepe, Yayla, Selmani Farisi Camii ve Hayati Harrani mahallesindeki ibadethanelere halı yardımında bulundu.

Taleplerinin karşılanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren bölge sakinleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.