banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

EYYÜBİYE BELEDİYESİ SPORCULARINDAN BİR BAŞARI DAHA

Eyyübiye Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesindeki gençler, katıldıkları turnuvalarda üstün başarı sağlamaya devam ediyor. Gençler Adana’da düzenlenen turnuvada 2 altın 1 bronz madalya aldı. Gençliğe yatırımlarıyla kamuoyunun takdirini toplamaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, bünyesindeki onlarca AK Ev Spor Salonundaki binlerce genci hem sportif faaliyetlere yönlendiriyor hem de gençlere milli ve manevi değerler aşılıyor. Spor salonlarında eğitim alan gençler katıldıkları turnuvalarda aldıkları başarılarla Eyyübiye’nin yüz akı olmaya devam ediyorlar. Eyyübiye Belediyesi sporcularından Savaş Öğüş 52 kg'da birincilik madalyası alırken aynı kiloda yarışan Misbah İsmail ise bronz madalya aldı. Gençler 55 kg'da Selahaddin Sürmeli de rakiplerini bir bir geride bırakıp, altın madalyanın sahibi oldu.

Alınan sonuçlarla ilgili açıklamaya yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Gençlerimize yatırımlarımızın meyvelerini almaya devam ediyoruz. Bir yandan yeni yapılan gençlik merkezleri diğer yandan Ak Ev Spor Salonları ile gençlerimizin her zaman hizmetindeyiz.” Dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.