banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

EYYÜBİYE BELEDİYESİ İLÇEYE YENİ YOLLAR KAZANDIRIYOR

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçeye yeni yollar kazandırıp, yol ağını genişletmeye devam ediyor.  Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yapılaşmanın ve trafik yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde, yoğunluğu azaltmak adına yeni çalışmalar yürütüp, ilçenin yol ağını genişletiyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatıyla Evren Sanayi Sitesinde özellikle günün belli saatlerinde artan trafik yoğunluğunun önüne geçmek adına çalışma başlattı. Yaklaşık 1 haftadır süren çalışmayla Evren Sanayi Sitesinin girişinde meydana gelen yoğunluğu azaltmayı hedefleyen ekipler, bölgeye yeni bir yol ağı kazandırıyor. Alt yapı işlemleri süren bölgede üst yapı çalışmalarıyla da yeni bir yol ağı kazandıracak olan ekiplerin hummalı çalışması bölge esnafının da takdirini kazanıyor.

Evren Sanayi sitesinde süren çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar,” Bu bölgede özellikle günün belirli saatlerinde trafik yoğunluğu oluşuyor. Belediyemizin yaptığı çalışmayla yeni bir yol daha kazandırılıyor. Başkanımıza ve emek verenlere teşekkür ederiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.