banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Eyyübiye Belediyesi temizlik için yeni araçlar aldı


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi temizlik filosuna kazandırılan 7 yeni çöp aracının tanıtımını gerçekleştirdi. Akçakale yolu üzerinde bulunan yeni temizlik şantiyesinde araçları inceleyen ve ilgililerden yeni araçlar hakkında bilgi alan Başkan Ekinci, hedeflerinin tertemiz Eyyübiye olduğunu söyledi.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılan şantiyede, Temizlik İşleri Müdürü Uğur Konak’tan araçlar hakkında bilgi alan Başkan Ekinci, daha sonra temizlik personeliyle bir araya geldi. Yaklaşık maliyeti 2 milyon tl olan araçları Eyyübiye halkının hizmetine sunacak olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Ekinci, temizlik personelinin çay talebini kırmayıp onlarla birlikte çay içip sohbet etti.  Şantiye alanında bir süre daha gezerek araçları detaylı bir şekilde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Yaklaşık 2 milyon tl değerindeki araçları halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Başkan Ekinci açıklamasında şunları söyledi:” Eyyübiye Belediyesi olarak araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Şuanda sıfır 7 çöp toplama aracı ile birlikte araç filomuz 76’ya çıktı. Bu araçların toplam değeri 2 milyon 100 bin liradır. Eyyübiye Belediyesi olarak tek bir kuruş ödemedik. Daha önce yapılan hizmet alımları kapsamında bu araçlar yenilendi. Aynı katı atık toplama kutularında olduğu gibi yaklaşık olarak 1 milyon liralık proje yine hibe şeklindedir. Burada ki tek amacımız tertemiz bir Eyyübiye kurmak. Eyyübiye insanı, Eyyübiye halkı her şeyin en güzeline, en kalitelisine layıktır. Bunu gerçekleştirmek adına da ekimizle beraber gördüğünüz gibi ciddi uğraşlar vermekteyiz. Bu araçlarda ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Bundan sonraki süreçte de diğer alanlardaki ihtiyaç duyduğumuz araçların hizmetlerine insanlarımızı, vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz.’’ Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.