banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Eyyübiye Belediye Akdilek Mahallesinde Çalışma Yapıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Kuş’un son durağı Akdilek mahallesi oldu. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi, belirlenen program dahilinde kırsal mahallelerde bir yandan stabilize yol yapımı diğer yandan kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki hummalı çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen ve ilgililerden yapılan çalışmalar hakkında yerinde bilgi alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un son durağı Akdilek mahallesi oldu. Bölgede sürdürülen yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Kuş, mahalle muhtarı Hüseyin Çiftçi ve vatandaşlarla da bir araya gelip talepleri dinledi.

Merkez ve kırsal ayırımı yapmadan çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” 18 Müdürlüğümüz ile bugüne kadar Eyyübiyeli kardeşlerimize hizmet verdik hizmetkar olduk ve hizmet etmeye devam ediyoruz. Şu anda Eyyübiye Kırsal Mahallesi Akdilek Mahallemizdeyiz. Bu bölge uzun süredir hizmet görmemişti. Muhtarlarımız sağ olsunlar yaklaşık 1 yıldır sabrettiler ve sabırlarının karşılığını 2 gün önce başlayan çalışmalarımız ile verdik. Şuanda şantiyemizi Akdilek Mahallemizden başlattık. Gerçekten samimiyet ile söylüyorum, içtenlikle söylüyorum kırsalda çok güzel hizmet yaptık, çok güzel başarılara imza attık.  Gerek Başkan Yardımcımız, gerek birim müdürümüz gerek Fen işlerinde çalışan Personel kardeşlerimiz, arkadaşlarımız hummalı bir şekilde çalıştılar. Girdikleri mahallede hizmetleri eksiksiz olarak tamamlayıp çıktılar. İnşallah öngörümüz bu kışa yetişmeden bütün kırsaldaki sorunları bir bir çözmüş olacağız ve inşallah 2. Etap’ta maddi olarak güçleneceğiz. Kırsal mahallelerimizin her birine bir park yapma projemiz var. Artık kırsalımız da modern olacak. Kırsalda yaşayan kardeşlerimiz, analarımız, bacılarımız, dedelerimiz, çocuklarımız hizmetin en güzeline layık. Biz de onlara hizmetkar olmaya devam edeceğiz. “dedi.

Akdilek Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiftçi de çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirip,” Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş başta olmak üzere tüm belediye personellerinden Allah razı olsun. Çalışmalardan çok memnunuz. Her zaman Başkanımızın yanında olacağız. Başkanımız Mehmet Kuş’a güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. “ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.