banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Gaziantep Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO

Evren Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Arslan Güven Tazeledi

 

Sanayi kooperatifi olağan genel kuruluna AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, KOSGEB Şanlıurfa İl Müdürü İdris Erkeksoy, Şanlıurfa'nın önden gelen sivil toplum kuruluşları başkanları ve davetliler katıldı. Yaklaşık Bin üyesi bulunan Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Olağan Genel Kuruluna Mevcut Başkan Mustafa Arslan’ın hazırlamış olduğu tek liste halinde gidildi. Arslan, üyelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan, programda yaptığı konuşmada, Şanlıurfa'nın sanayileşmesi bakımından önemli bir role sahip olan Evren Sanayi Sitesinin kurulduğu günden bugüne çalışmalarına devam ettiğini belirterek, “Esnafımızın dün olduğu gibi bugün de her zaman yanında olacağımızı Her platformda gururla açıklıyoruz. Bugün kongremize katılım yapan değerli esnafıma ve Belediye başkanımıza, milletvekilimize şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı sayın Mehmet Ekinci de, “GAP’tan sonra Şanlıurfa'nın en büyük projeleri kapsamında yer alan Evren Sanayi Sitesi Şanlıurfamız bakımından büyük bir projedir. Buradan değerli Evren Sanayi esnafına şunu rahatlıkla aktarmak isterim; Gerek belediyemiz olsun gerek ilimiz olsun her zaman esnafımızın sorunlarının giderilmesi hususunda daima yardımcı olacaklarını belirterek belediyemiz olarak Emrinizdeyim” diye ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise kongreye katılım yapan katılımcılara hitap ederek esnafın yanında olduklarını belirttiler.

Cevheri, " Öyle kutsal bir işe imza atıyorsunuz ki tekrar dünyaya gelme gibi bir fırsatımız olsa inanın sizin gibi emekçi olmak isterdim. Bunun tek bir amacı var siz Şanlıurfa'nın gerek istihdamı olsun gerek ekonomisi olsun çok büyük bir katkınız var bende bu çalışmalar içerisinde yer almak isterdim bu vesileyle sizlere hizmet etmek gerek iktidarımız olsun gerek şahsımız olsun. Tüm imkanları siz değerli esnaflarımız için seferber edeceğimizden hiçbir zaman şüpheniz olmasın Geçtiğimiz günlerde haberiniz olmuştur 11 Nisan'da Bakanlar Kurulunu Şanlıurfa'da ağırlayacağız ve İstiklal madalyasını Şanlıurfa olarak hakkımız olan madalyayı alacağız. Bu madalya kimlere verilir vatanı için toprağı için ölüme bile bile giderek mücadele eden kutsal insanlara verilir. Allah'ın izniyle Dün olduğu gibi bugün de bu kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara Yüce Mevlam fırsat vermeyeceği gibi Bizlerde asla ve asla müsaade etmeyeceğiz. Çanakkale'de yaşanan bu destan bugünlere kadar sorunsuz gelmişse Eger bunu da sonuna kadar götürmekte kararlıyız. biriz beraberiz ve Hepimiz kardeşiz bu vesileyle kongremizin hayırlara vesile olmasını siz değerli esnaflarımıza da bol kazançlar diliyorum." Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.