banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Viranşehir Eyyübiye Diyarbakır

Eve tuzaklanmış bomba patladı, 4 polis yaralandı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde asker ve polisin arama yapmak için girdiği evde patlama yaşandı. Patlama sonrası yaşanan göçüğün altında kalan 4 polis hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Göçüğün altında başka kimsenin olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Mardin’in Nusaybin ilçesinde arama tarama yapan asker ve polislerin girdiği evde bomba patladı. Patlama sonrası evde göçük meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Fırat Mahallesi’nde arama ve tarama faaliyeti için asker ve polisler bir eve girdi. Arama yapıldığı sırada eve daha önceden yerleştirilen bomba patladı. Patlama sonrası evde göçük meydana geldi. Nusaybin Devlet Hastanesi’ne göçük altına kalarak yaralanan 4 polis getirilerek tedavi altına alındı. Durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Göçüğün altında başka kimsenin olup olmadığı henüz bilinmiyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.