banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Esnaf; Komşuluk hakkı bitti, eylemi

karşı deyim yerindeyse eşi görülmemiş bir eyleme imza attılar. 

Dükkânının camına yapıştırdığı "Burada Komşuluk Hakkı Bitmiştir" yazısıyla bir anda dikkatleri üzerine çeken esnaf, kendisine komşu olan dükkân sahiplerinin gelip kendi dükkânından camiden su taşır gibi su götürmeleri üzerine böyle bir eyleme başvurduğunu belirtti.


Şanlıurfa'da Atatürk Bulvarı üzerinde Abdullatif Yetkin iş hanında faaliyet gösteren bir grup esnaf diğer komşularından artık usandıkları için camlarına "Burada Komşuluk Hakkı Bitmiştir" diye bir kâğıt yapıştırdı. Pasajda esnaflık yapan vatandaşlar; Havalar sıcak bütün esnaf bende buzdolabı var diye dükkâna akın ediyorlar. Dükkânımda özel bir şey konuşamıyorum, benim dükkânımda bana bile içecek soğuk su kalmıyor. Camiden su taşır gibi su taşıyorlar kendi dükkânlarına, Ben bu eziyete tam 3 yıldır katlandım, artık yeter bunaldık, zaten hava sıcak birde komşularımdan uğraşıyorum. Bizde komşularımızı kırmadan uyarmak için böyle bir eyleme başvurduk yeter artık diyoruz, komşuluk da bir yere kadar büyüklerimiz ne demiş ev alma komşu al, bizde bundan sonra komşuluk ilişkilerimizi ve insani ilişkilerimizi belli bir seviyede tutmak için bu yola başvurduk. Artık herkesin haberi olsun komşuluk hakkı bitmiştir" şeklinde konuştu.

Haber: ALi Akarslan / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.