banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Eski Başhekim Altay'a Önemli Ödül

Kısa bir süre Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi başhekimliği yapan aynı hastanenin ortopedi doktoru olan Prof. Dr. Mehmet Akif Altay'a "Mesleğinin En İyileri Ödülü" verildi.

Ankara Çankaya'daki bir otelde düzenlenen ödül töreninde ödülünü sanatçı Ahmet Özhan'dan alan Prof. Dr. Altay, aldığı ödülün kendisi için çok değerli olduğunu belirterek; "Ankara'da düzenlenen törende Şanlıurfa Platformu tarafından verilen mesleğinde en iyiler  ödülünü değerli hemşiremiz sayın Ahmet Özhan'dan almak gurur verdi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Merkezi Ankara'da bulunan Şanlıurfa Platformu ve Şanlıurfa Gönüllüleri Derneğince geleneksel olarak bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Mesleğinde En İyiler Ödül"leri sahibini buldu.

Ankara Çankaya'daki bir otelde 29 Kasım Cuma günü düzenlenen ödül töreninde, bu yıl Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, RTÜK eski başkanı Zahid Akman, TRT Haber Haber Koordinatörü Mehmet Yeşilkaya, Milli güreşçi Taha Akgül, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu Şefi Necmi Kıran, Akademisyen, psikolog ve yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Gündem Ötesi Programının sunucusu Pelin Çift gibi mesleğinde fark yaratan isimlere plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.