banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Borç Yüzünden Cinnet Geçiren Baba ailesini yok etti

Mersin'de bir kişi eşini ile 5 ve 3 yaşındaki çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti.


Mersin'in Erdemli ilçesinde iddialara göre borçları yüzünden bir süredir bunalım yaşayan bir kişi eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra tabancayla intihar etti.

Dehşet dolu anlar, Erdemli ilçesi Akdeniz Mahallesi İmam Hatip Sokak'taki bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir süredir borçları nedeniyle bunalım yaşadığı belirtilen Murat Bayram, tartıştığı eşi Sultan Bayram’ı, ardından Mehmet Ali (5) ile Zeynep Bayram (3) isimli çocuklarına silahıyla ateş açtı. Baba Bayram, daha sonra başına dayadığı silahıyla intihar etti.

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil ambulans ekipleri sevk edildi. Kapının kilitli olması nedeniyle olay yerine çilingir çağrılıp içeriye girildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Bayram ailesinin her 4 ferdinin de öldüğünü belirledi.

Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler Erdemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

(İLKHA)

 

Kaynak: http://www.ilkha.com/haber/37052/esini-ve-2-cocugunu-oldurup-intihar-etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.