banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Erkekler çamaşır astı, çocuk bezi bağladı

Duvara çiviyle çerçeve asma, elektrik prizi takma, çamaşır asma, yastığa kılıf geçirme ve çocuk bezi bağlama gibi el becerisi gerektiren işlerin yer aldığı parkur, ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşattı. Yarışmak için yoğun ilgi gösteren her yaş grubundan ziyaretçiler, heyecan ve eğlenceyi aynı anda yaşadılar.

 

Erkekler çocuk bezi bağlamada zorlandı
Kadın yarışmacılar çamaşır asmada ve çocuk altı bağlamada, beyler ise duvara çivi çakıp elektrik prizi takmadaki becerileriyle dikkat çektiler. Erkek yarışmacıların, altını pudraladıkları bebeğe bez bağlamada zorlandıkları gözlenirken, bazı yarışmacılara da anneleri yardımcı olmaya çalıştı. Yarışma sonunda parkuru en kısa sürede tamamlayan bir erkek ve bir kadın yarışmacıya sürpriz hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.