banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

'Ergenekoncular' birbirine girdi

Ulusalcı kesimin sesi olan Aydınlık gazetesinde deprem devam ediyor. Ergenekon’un bir numaralı zanlısı İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek’in müdahalesiyle görevden alınan Mehmet Sabuncu ve Serhan Bolluk’un yerlerine Yalçın Büyükdağlı ve İlker Yücel getirildi.

GİDEN İSİMLERE “DÖNEK” YAKIŞTIRMASI

Bu ikili gazetede göreve gelir gelmez ilk iş olarak ise giden isimlerin ardından zehir zemberek bir yazı kaleme aldı. Mehmet Sabuncu ve Serhan Bolluk’u isim vermeden döneklikle suçlayan gazetenin bugünkü başyazısında; “Aydınlık’ı 92 yıldır Aydınlık yapan yiğit fedailerini üç beş dönekle aynı çuvala koymuş olduk. En önemlisi, siz değerli okurlarımızı zehirledik. Haydi, en hafif ifadeyle üzdük, şaşırttık” ifadelerine yer verildi.

TGB’DE AYDINLIK GİBİ KARIŞACAK MI?

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı İlker Yücel’in, Aydınlık Gazetesi'nin yeni Genel Yayın Yönetmeni olması ise ulusalcı kesim tarafından "hem TGB hem de Aydınlık açısından yanlış bir karar" olarak nitelendirildi. TGB’de İlker Yücel’in yerine ise TGB Genel Başkan Yardımcısı Çağdaş Cengiz getirildi.

Kaynak: ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.