banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Erdoğan Yükseköğretim Kurulu üyelerini Görevinden Aldı yerine yeni atamalar yaptı

Karar: 2022/227
2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 6 acı maddesinin bil ve b/5 bentleri ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince Yükseköğretim Kurulu;
—    Üyesi Prof. Dr, Zeliha KOÇAK TUFAN’ın,
—    Üyesi H. Abdullah KAYA'nın,
—    Üyesi Prof. Dr. Murat TUNCER'in,
—    Üyesi Prof. Dr. Mehmet ŞİŞMAN'ın,
—    Üyesi Prof. Dr. Hayati DEVELİ’nin,
—    Üyesi Prof Dr. Mustafa ÇİKEKLER’in,
görevine son verilmiştir.
2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 6 ncı maddesinin bil benli ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Yükseköğretim Kurulu;
—    Üyeliğine Prof. Dr. Cevahir UZKURT,
—    Üyeliğine Prof. Dr. Halit Eyüp ÖZDEMİR,
—    Üyeliğine Prof. Dr. Ayşen GÜRCAN,
—    Üyeliğine Prof_ Dr. Mürteza BEDİR,
—    Üyeliğine Prof Dr. Halim Haldun GÖKTAŞ,
seçilmiştir.
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 öncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 inci maddeleri gereğince Prof. Dr. Erhan ÖZDEN atanmıştır.
Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 öncü ve 7 nci maddeleri gereğince Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Cemal YILDIZ atanmıştır.
 
Istanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7’nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Bahri ŞAHIN atanmıştır.
Ankara Bilim üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci, 3 üncü ve 7’nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Yavuz DEMIR atanmıştır.
Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci, 3’üncü ve 7’nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Muzaffer ELMAS atanmıştır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir Deli 2 yıl önce

Yav he he Ülkede Eğitim mi var sanki