banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Erdoğan Trenden İnen Binemez Diyerek Onu mu Kastetti

Son günlerde ortaya atılan bir iddiaya göre AK Parti'nin belediye başkanlığı vermediği Mehmet Özyavuz, Harran vatandaşlarına  “bana oy verin seçilirsem AK Parti'ye geçeceğim” diyerek oy istediğinde bulundu. Cumhurbaşkanı Şanlıurfa mitinginde AK Parti’yi hançerleyen bir daha asla AK Parti’de görev alamayacağını kesin ve net ifadelerle açıkladı. Artık Mehmet Özyavuz’a AK Parti'nin kapıları kesinlikle kapatıldı.

Perşembenin Gelişi Çarşambadan Bellidir

Zaten yıllardır iki dönemdir belediye başkanlığı yapmasına rağmen hala Harran’ı köy görünümünden kurtaramayan Mehmet Özyavuz, hasbelkader seçilirse arkasına hektar desteğini almadan Haranı hak ettiği yere ulaştırmak bir yana daha da geriye götürecektir.buda çok zayıf bir ihtimal der ki perşembenin gelişi çarşambadan bellidir haramlar da bugün Cumhur ittifakına destek vererek AK partinin mitingine katıltılarak büyük bir kalabalık oluşturuldu. Buda Harran da Cumhur ittifakı ortak aklın hakim olduğunu gösteriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.