banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Erdoğan Kabinesini Topladı

Cideo konferans yoluyla düzenlediği kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündemdeki konuları görüşecek.

İşçileri bakanı Süleyman Soylu'nun istifası sonrasında oluşan yoğun gündemin ardından bugün bakanlar kurulunu toplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sokağa çıkma yasağı ile ilgili görüşmeler yapılması bekleniyor.

Ayrıca af yasasi ve Türkiye Büyük Millet meclisine gelecek olan torba yasası gibi konuları gündemine alacak. Her zaman olduğu gibi son ayların en önemli konusu olan Koronavirüs pandemisinde bugüne kadar izelenen politikalar ve önmüzdeki dönemde izlenmesi gereken yollar görüşülecek.

Bugün saat 15.00 sıralarında başlayan Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı sonrasında Başkan Erdoğan ‘Ulusa Sesleniş’ Konuşması Yapması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.