banner2
Öne Çıkanlar Sedat Anar konseri Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN Memorial Hastanesi Joseph Yobo

Erdoğan'ın Yeni Atama ve Görevden Alma Kararları Yayımlandı

Eroğan'ın imzasıyla resmi gazetenin bugünkü sayıaında yayımlanan atama kararları ile ilgili tüm detaylar şu şekilde:

ATAMA KARARLARI
Cumhurbaşkanlığından:
Karar: 2020/324
Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcısı Vedat YANIK atanmıştır.
Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Muhammer Nuri ASLAN atanmıştır.
Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettiş Vural DUMAN atanmıştır.
Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü;
-    Genel Müdür Yardımcısı İlhan AKDENİZ,
-    I. Hukuk Müşaviri Şenay DAYANIR,
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Hakkari İl Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Murat KOCA atanmıştır.
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığında açık bulunan I. Hukuk Müşavirliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Hüseyin ALKAN atanmıştır.
Sağlık Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettişler Muhammet TÜRKER, Tuncay DERİN ve Fatih ÖZKARA atanmıştır.
Tanm ve Orman Bakanlığında açık bulunan Müfettişliğe, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcısı Ersoy İŞLEYEN 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve
3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.
Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Manisa İl Tanm ve Orman Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Metin ÖZTÜRK atanmıştır.
Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yaşar BALTACI atanmıştır.
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Erol YANAR görevden alınmış ve bu suretle boşalan Strateji Geliştirme Başkanlığına, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre AYÖZEN atanmıştır.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Erhan Ümit EKİNCİ atanmıştır.
6 Temmuz 2020
Recep Tayyip ERDOĞAN
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.