banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Erdoğan'dan Flaş Atamalar! Merkez Bankası Başkan Yardımcısı da Görevinden Alındı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YENİ ATAMALAR

Yayımlanan atama kararnamesinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya görevden alındı. Murat Çetinkaya’dan boşalan bu makama ise Mustafa Duman atandı.

Resmi Gazete’de Yer Alan Atama Kararı

“Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan (Guvemör) Yardımcısı Murat ÇETINKAYA, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmış Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan (Guvemör) Yardımcılığına, 1211 sayılı Kanunun 29 uncu maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Mustafa DUMAN atanmıştır.”

MAKİNE KİMYA ENDÜSTRİSİ VE DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE YENİ ATAMALAR

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünde de görev değişikliği oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurumda açık durumda bulunan Genel Müdür Yardımcılığı görevine Durmuş Ali KESKİN KILIÇ’ı atadı.

“Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Durmuş Ali KESKİN KILIÇ atanmıştır.”

Bir diğer atama ise Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nde oldu. Bu kurumda Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı makamında yer alan Mehmet KARAKAN görevden alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.