banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Erdoğan; bunları ortaya çıkaracağız!

Yaşananları 'kirli bir oyun' olarak nitelendiren Erdoğan, "İktidarımızın nelerle mücadele ederek buraya geldiği de malumdur. Biz bunlara yabancı değiliz" dedi.

Erdoğan, İstanbul ve Ankara emniyetlerindeki görevden almaların başka illere de sıçrayabileceğini ifade etti.

İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"BU SİYASİ MÜHENDİSLİKTİR"

Soru:  Bakanların istifası söz konusu mu?

- Daha öncede söylediğim gibi şunu bir defa bilmemiz gerekir biz 11 yıllık bir iktidarız ve iktidarımızın nelerle mücadele ederek bu konuma geldiği bellidir. bir defa Türkiye'de biz 2023 Türkiye'sinin hesabını yaparken birileri biz bunun önüne nasıl geçeriz hesabı yapanlar var. bunların ülkemizdeki uzantıları da var. Şunu çok açık söyleyebilirim 14 aydır dinleme izleme yapılıyorsa bu da bir nevi çetelerdir.

DEVLET İÇİNDE DEVLET OLMA GAYRETİNDELER

- Devletin içinde devlet olma ve devleti istedikleri gibi yönetme planları var. Bu resmen siyasi mühendisliktir. Bunlar şucuymuş bucuymuş bizi enterese etmez. Babamızın oğlu olsa bunları ortaya çıkaracağız.

- Biz bunlara yabancıu değiliz, gerekeni gerktiği gibi yapacağız, Bakan arkadaşlarımla gerekirse görüşür, ne yapılması gerekiyorsa onu yaparız, bunu muhalefet partileri istiyor diye değil çünkü biz onların evveliyatını çok iyi biliriz, onların ne olduğunu milletim çok iyi biliyor, 30 Martta gereken cevabı millet verecektir. Abdestimizden süphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun ama bu at çamuru tutmasa iz kalır mantığıdır.

- Bunlar yapılan birçok olumlu faaliyeti olumnsuz göstermeye çalışıyorlar.

"KAMU BANKALARIMIZIN BAŞARILARINI YARALIYORLAR"

Kamu banlarımız Avrupa'daki bankalar arasında derece yapıyorlar. Bunları yaralama hedefleri var. Bunların Türkiye uzantıları var. Tespit ve tahminlerimiz var. Bu uzantılar devlet içinde devlet gayreti içinde adım atıyorlar.

BABAMIN OĞLU OLSA TANIMAM

Bu örgütlenmeyi kesinlikle meydana çıkaracağız. Babamızın oğlu olsa bizi ilgilendirmez.

28 ŞUBAT'TAN BİLİYORUZ

Burada bir çok değişik şeyler söylenecektir. Bunlara biz zaten alıştık. Daha önce biliyorsunuz, biz 28 Şubatları medya ile gördük, onlar o karanlık işleri çevridiler, STK'lar da karıştı. Biz bunlara yabancı değiliz. Bunun değişik versiyonu uygulanıyor. Biz gereken neyse aramızda görüşüp gerektiği anda yaparız.

EMNİYETTEKİ GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ BAŞKA İLLERE SIÇRAYABİLİR

Emniyette yapılan değişiklikler görevi kötüye kullanma anlayışından hareketle valilerimizin tasarrufunu kullanmasıdır. Farklı illere de sıçrayabilir. Gereken anında yapılacaktır. Bu iş anlaşılıyor ki siyasi noktada bir mühendisliktir, buna izin vermeyeceğiz."

VİZELER KALDIRILDI

- Macaristan ile yaptığımız anlaşma gereği vizeleri karşılıklı olarak kaldırma kararı aldık.

Kaynak: Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.