banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Yeni Vali Azim Tuna OSB Heyetini Kabul Etti

 

Vali Yardımcısı Uğur Sezer OSB Mütevelli Heyeti Başkan Vekili İbrahim İletmiş, üyeler Mithat Arhan ve Mustafa Badıllı ile OSB Müdürü Oktay Yaşar ve Yardımcısı İrfan Al’ın yer aldığı heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tuna; Şanlıurfa’nın kalkınmasına en büyük katkıyı, Organize Sanayi Bölgesinin yapacağını kaydetti. Şanlıurfa’da sanayinin kalkındırılmasıyla istihdam ve katma değer bakımından sahip olunan potansiyelin değerlendirileceğini dile getiren Vali Tuna; bunu da birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek başarabileceklerini dile getirdi.

OSB Mütevelli heyeti adına Başkan Vekili İbrahim İletmiş ise; Vali Güngör Azim Tuna’nın yeni görevinin kendisine, Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfa Sanayisine hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.