banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Engin Alan'dan çok önemli açıklama

Sincan Cezaevi'nde tutuklu bulunan MHP İstanbul Milletvekili, Özel Kuvvetler eski Komutanı emekli Korgeneral Engin Alan, Çanakkale'deki törende Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gelirken ayağa kalkmama konusunda ilk kez çarpıcı açıklama yaptı.
Engin Alan, anlatacaklarımdan sakın kimse korktuğumu, geri adım attığımı ve yaptığımı inkar ettiğimi düşünmesin. Benim yaradandan başka hiç kimseden korkum yoktur. Olayın gerçek yüzünü şimdi size tüm çıplaklığıyla anlatıyorum, şeklinde konuştu.
Etik Haber yazarı Metin Özkan'a konuşan MHP'li Alan, "Başbakan'ın normal tören saatinde gelmesiyle birlikte tören başladı. Ben de, bugün bakan ve Başbakan'ın en yakınında olan birçok isimle birlikte Başbakan'ı ayakta karşıladım. Hatta Sayın Başbakan elimi sıkıp 'Nasılsınız Paşam, afiyettesiniz inşallah' diye hatırımı bile sordu. Başbakan kürsüye çıktı. Konuşmasının sonunda da Türk Silahlı Kuvvetleri dışında herkese teşekkür etti. Askeri terbiyem gereği kurumuma yapılmış bir haksızlığa TSK adına tavır koyup Başbakan'ın konuşması bitip yerine dönerken ayağa kalkmadım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.