banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Engellilere yönelik meslek kursu açıldı

Siverek Kaymakamlığı engelli vatandaşlara yönelik meslek kursu açtı. Siverek Kaymakamlığına ait Aile Destek Merkezi’nde devam eden kurs hakkında bilgi veren Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, "Her insan birer engelli adayıdır. Engelin insan yaşamını karartmaya sebep olamayacağını düşünüyoruz. Gerekli destek ve imkanlar sunulduğu takdirde engelli vatandaşlarımızın da hayatın her alanında rahatlıkla yer alabileceğini, üretime katkı sunabileceğini ve böylece kendisiyle barışık, huzurlu ve refah düzeyi iyi bir yaşam standardına kavuşabileceğine inanıyoruz" dedi.



İş-Kur İl Müdürlüğüyle işbirliği yaparak engelli vatandaşlara yönelik çağrı merkezi operatörlüğü kursu açtıklarını belirten Erkal, "Katılımcılar hem meslek öğrenecekler hem de bu süreçte günlük 20 TL para kazanacaklar. 20 engelli vatandaşımızın katıldığı kurs, 6 ay sürecek. Kursun sonucunda katılımcılar yeni bir yaşama kapı aralamış olacak. Kursun katılımcılara hayırlı olmasını diliyorum" dedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.