banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo KCCA FC

Engellilere Sulutepe'de buluştu FOTOĞRAFLI

 Soma faciası nedeni ile bir hafta ertelenen organizasyon hafta sonu gerçekleştirildi. Organizasyon çerçevesinde Sulutepe’ye gelen engelliler ve yakınları göleti gezdi.

Gezinin ardından 500 engelli ve yakınına öğlen yemeği verildi. Yakınları ile vakit geçiren engellilerle rehabilitasyon merkezindeki öğretmenleri de yakından  ilgilendi.

Geziyi Soma faciası nedeni ile bir hafta ertelemek zorunda kaldıklarını dile getirin Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Mehmet Özbilek, geziden çok memnun kaldığını dile getirerek şunları kaydetti: “Engelliler konusunda Vakıf Başkanımız Sayın Muhammed Lütfi Kotan’ın hassasiyeti herkesin malumudur. Engelliler Haftası dolaysıyla hem engelliler hem de ailelerinin mutlu olabileceği bir etkinlik yapma talimatı verdi” dedi.

Toplum olarak engelliler sahip çıkmak zorundayız diyen Özbilek, bu görevin sadece devlete yüklenemeyeceğini, bireylerin de üzerlerine düşen görevi yerine getirmek zorunda olduklarını dile getirdi.

Gezideki katkılarından dolayı Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan’a teşekkür eden Özbilek, katılım sağladıkları için başta Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Belca olmak üzere tüm engelli ve yakınlarına, kurum amirleri ve rehabilitasyon merkezi öğretmen ve öğrencilerine ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Geziden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Belca, Kaymakamımız Sayın Muhammed Lütfi Kotan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.