banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Emin Yetim'den Olay Paylaşım: Memleket Düşmanlarını Arz Ederim!

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Yetim paylaşımında, “Urfa’dan kalan bağınız kimliğinizde doğum yeri yazan kısmı kalmıştır sadece” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

'YALANCI HAİNSİNİZ'
“Artık Urfa’yı İstanbul’da oturup Urfa’yı yönetme derdi bitmeli. Artık Urfa’yı İstanbul’da oturup Urfa’yı yönetme derdi bitmeli her türlü mücadeleyi acıyı çeken Urfa’da ikamet eden yatırım yapan yöneticilik yapanlardır devletini milletini sevenlerdir yok öyle bu benim adamım burada seçtireyim İstanbul’dan yöneteyim devri bitmeli

Bi kaç yılda bir herhangi bir seçim yönetim olacağı zaman Urfa’da 5/6 günlüğüne bi otelde yuvarlak masa kurup bi kaç kişiyi yanlarına alıp amanha bu bizde bu bizden değil kendilerinden olmayanlara ülke devlet düşmadı diye karalama devri bitmeli.
2 milyondan fazla Urfa’da yaşayan insanları İstanbul’da oturup bi kaç yılda bir Urfa’ya gelip otel odalarında bi kaç gün otelde Urfa’nın yönetimine seçimlerine müdahale edenler delikanlı gibi gelin Urfa’da yatırım yapın Urfa’da yaşayın ve ondan sonra müdahale edin

Sözüm İstanbul’dan gelenlere gidin İstanbul’u yönetin Urfa’dan kalan bağınız kimliğinizde doğum yeri yazan kısmı kalmıştır sadece artık bu millet sizi tanıyor kendinizi Ankara’ya pahalıya satma devride bitecek yalancı hainsiniz çünkü”

‘MEMLEKET DÜŞMANLARINA ARZ EDERİM’
Yaptığı paylaşımlarda İstanbul’da ve diğer illerde yaşayan Şanlıurfalıları hedef almadığını vurgulayan Emin Yetim, “Bugün paylaştıklarım mesajların sahipleri belli İstanbul’da yaşayan hemşerilerim ve diğer illerde yaşayan insalarımıza değil bi kaç memleket sevdalısı gözüküp memleket düşmanlarına arz ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.