banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

EKİNCİ'DEN GECE MESAİSİ

Kilitli beton parke taşı döşeyen ekiplere eşlik eden ve silindir aracını kullanan Başkan Ekinci," Bozuk yolu olan hiçbir mahallemiz kalmayacak." dedi.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ara vermeden sürdürdüğü yol yapım çalışmalarını inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, işçilere eşlik etti. Alt yapısı tamamlanmış alanlarda belirlenen program dâhilinde çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Onikiler Mahallesindeki yol yapım çalışmalarına Başkan Ekinci de eşlik etti. Devam eden çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürü Abdullah Toprak'tan bilgi alan Başkan Ekinci, çalışmaların hız kazanması talimatını verdi.

Dün akşam beraberindekilerle birlikte Onikiler mahallesinde sürdürülen yol yapım çalışmalarına eşlik eden Başkan Ekinci işçilere sürpriz yapıp, eşlik etti. Kilitli beton parke taşlı döşeme işlemine katılan ve bir ara silindir aracını kullanan Başkan Ekinci, yol yapım çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

İncelemeleri esnasında açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan ayı münasebetiyle işçilerin gece mesaisi yaptıklarının altını çizerek, " Sıcak yaz ayı ve Ramazan ayı olması münasebetiyle işçi kardeşlerimiz vardiyalı bir çalışma yürütüyor. Hedefimiz bozuk yolu olmayan bir Eyyübiye oluşturmaktır. " dedi. Başkan Ekinci açıklamasında şunları söyledi: Şu anda saatlerimiz gece yarısını gösteriyor. Eyyübiye Belediyesi gece saatlerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Onikiler Mahallesi 3010 sokaktayız. Çalışmalarımız şu anda bu alanda devam ediyor. Amacımız bizlere ulaşan ve taleplerini ileten vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmektir. Özellikle vatandaşlarımızdan şunu istirham ediyorum, eksiklikleri imkânlar ölçüsünde hızlı ve seri bir şekilde mesai gözetmeksizin gidermeye çalışıyoruz. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.