banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Ekinci,

Bu Ramazan'da iftar çadırı kurmadıklarını bunun yerine 8 bin paket gıda kolisi dağıttıklarını belirten Başkan Ekinci, " Bu yardımların devamı gelecek." dedi.

Özel bir konuk evinde gerçekleşen değerlendirme toplantısında önemli konular ele alınırken, Başkan Ekinci, 7 Haziran’da yapılan seçimler sonrası hizmetlerin devam ettiğini ifade etti. Teşkilatla bir araya geldiği toplantıda partililere seslenen Başkan Ekinci, Cuma günü Haleplibahçe'de 3000 kişilik kardeşlik sofrası oluşturulacağını ve herkesin de bu kardeşlik sofrasına davetli olduğunu söyledi.

Sahur vakti gerçekleşen toplantıya Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ev sahipliği yaptı. Toplantıya,  AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, Gençlik Kolları Başkanı Reşat Aksoy, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Belediye Başkan Yardımları, bazı birim amirleri ve ilçe teşkilat yöneticileri katıldı.

Gerçekleşen değerlendirme toplantısında kısa bir konuşma yapan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, Ramazan ayının hayırlı geçmesi temennisinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “Eyyübiye Belediyesi olarak bu yıl iftar çadırı olayına girmedik. Bizler ilçemiz içersinde Sosyal yardım işleri müdürlüğümüzün aracılığı ile 8 bin aileye gıda paketi dağıtıyoruz. Bunun 5 bine yakını dağıtıldı. Burada da gerek sizlere başvuranlar, gerek belediyemize başvuranlar kontrol ediliyor. Belli kriterler vardır. Bunlardan bazıları ilçemiz sınırları içersinde oturması gerekiyor. Bir diğer kriter ise sistemde taranarak dar gelirli olması gerekiyor. Bunlar dikkate alınarak ailelerin evlerine bırakıldı gıda paketlerimiz. Dağıtımlarımıza devam ediyoruz. Mesai sonrasında akşam saatlerinde bizlerde eşlik ettik bu çalışmalara. Teşkilatımızı haberdar ettik onlarda bu çalışmalara eşlik ettiler. Dolayısıyla Ramazan güzel geçti bizim açımızdan dolu geçti. Cuma günü Ahmet Arslan şirketler grubunun yönetim kurulunun yürütmüş olduğu 3 bin kişiye Halepli bahçe müzesinin önünde iftar yemeği verilecek. . Özellikle 50’e yakın gazeteci şehir dışından gelecek. Bu bir nevi kardeşlik sofrası olacaktır. Bin 500 Suriyeli, Bin 500 yerli insanlarımızın bir arada olacağı bir programdır. Ayrıca Cumartesi akşamı Allah kısmet ederse bir umre ziyaretimiz olacaktır. Bayramda da orda olacağız ve şimdiden hepinizden helallik istiyorum. Bizlerinde varsa bir hakkı helal, hoş olsun sizlere. Umre de dualarımızda yer alacaksınız. Hep ifade ettiğimiz gibi teşkilatımızın yanındayız, teşkilatımızla birlikteyiz.” İfadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından oruç tutmak üzere kahvaltı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.