banner2
Öne Çıkanlar Urfa toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Ekinci: “kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışıyorlar

1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olarak hizmetlerin daha iyisini yapmaya devam edeceğiz dedi.

Eyüp Nebi Mahallesi sakinlerini bir araya getiren İş Adamı Salih Demircan, 1 Kasım seçimleri öncesi AK Parti’ye destek verdiklerini açık açık dile getirdiler. 7 Haziran seçimlerinden sonra huzurlarının kaçtığını ifade eden vatandaşlar, ne olursa olsun bu tür oyunlara gelmeyeceklerini ve AK Parti’den başka gidecek bir yerleri olmadıklarını söylediler.

Düzenlenen ev toplantısında anlamlı bir konuşma gerçekleştiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaşanan terör olaylarına değinerek, son 4-5 ayda gelinen noktayı ve neler kaybettiklerini söyledi.

Başkan Ekinci, vatandaşlarla yaptığı sohbet esnasında şu sözleri söyledi;

“kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışıyorlar. Bizler, birde Suriye’den dolayı tecrübeli olduk, şimdi gördüğünüz gibi her tarafta Suriyeli aileler evlerinden barklarından olmuşlar. Onlarında orada çevreleri vardı, meclisleri vardı, misafir ağırlarlardı, köyleri mekanları vardı. Şimdi ise başlarını sokacakları yerleri yok. Yurtlarından uzakta ve çocuklarının cesetleri sahillere vuruyor. Niye bu duruma düştüler, başkaları oyuna getirdi. Bu oyunlar bizde de oynanmak isteniyor. Allah korusun bizim başımıza gelse biz nereye gideriz. Yine onlara burada çadır açan bir devlet var. Bize çadır açan kimse var mı? Var mı gidecek bir yerimiz, hiçbir yerimiz yok. Bunların yaşanmaması için de tek yol tek başına iktidar olmaktan geçiyor. Eğer sıkıntı olursa tek başına iktidara gelmezse, tabi yine hükümet konusunda sıkıntı olacak. Hükümetin olmadığı bir yerde de başkaları bizlere hükmeder. Ben biliyorum ki buradaki herkes AK Parti ile beraber, Allah razı olsun. Ama mesele bizlerin AK Parti’ye oy verme meselesi değil. Etrafımızda küsen, darılan, kızan, başka partiye çalışan varsa, onları tarafımıza çekmemiz lazım. Onları biz kendi tarafımıza çektiğimiz zaman, bundan sonra 1 Kasım’da tek başına iktidara gelinir, 2002 yılından sonra nasıl bir sıçrama kaydetmişse, aynı sıçramanın daha fazlası olur. Şimdi bu oyunlar Başbakanımızın, Cumhurbaşkanımızın üzerine oynanan oyunlar. Onları iktidardan etme oyunlarıdır. Suruç’ta olay yaptılar, Diyarbakır’da mitingde olay yaptılar, en son işte Ankara’nın göbeğinde olay oldu. Ceylanpınar’da polislerin ensesine sıkıldı, burada Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde iki polis şehit edildi, ilçe binasına bomba atıldı, bunlar huzurumuzu bozmaya yönelik eylemlerdir. Huzur bozulduktan sonra dünya senin olsa ne işe yarar. Bu huzuru biz yaparız diyenler varsa biz çekiliriz.”

AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar ve bazı meclis üyelerinin de Başkan Ekinci’ye eşlik ettiği ev toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.